Jeugdcentrum

Vrijwel iedereen kan zelf een zaal gebruiken voor vergaderingen, kwis avonden, dia-voorstellingen enz. Of om zelf een evenement te organiseren zoals fuiven, concerten en zo veel meer... De spiraal beschikt over 1 kleine vergaderzaal (+/- 25 personen) op de eerste verdieping, een grote vergaderzaal (+/-120 personen) op de tweede verdieping en een fuif- / concertzaal achteraan in het gebouw, met een apparte ingang via de zijkant. De fuifzaal is voorzien van 2 loges met douches. Verder kan je in De Spiraal gebruik maken van de repetitiebox, een geluidsdichte box waar bands naar hartelust kunnen lawaai maken.

Onze vergaderzalen

We beschikken over een grote en kleinere vergaderruimte. Voor elk wat wils dus. Bekijk hier de mogelijkheden:

Vergaderzalen

Fuif- en Concertzaal

Voor fuiven, concerten, beurzen, tentoonstellingen of wat dan ook u in onze graatste zaal terecht:

Fuifzaal

Indeling van het jeugdcentrum.

Hierbij een overzicht van de verschillende ruimtes binnen ons gebouw.

 • Style
   
  Fuifzaal
 • Style
   
  Vergaderzaal +1
 • Style
   
  Parketzaal
 • Style
   
  Repetitiebox
 • Style
   
  Jeugdhuis
 • Style
   
  Provinciale uitleendienst
 • Style
   
  JAC
 • Style
   
  Jeugddienst

Een zaal gebruiken in JC De Spiraal

Gebruiksvoorwaarden

Controleer goed de gebruiksvoorwaarden alvorens een zaal te boeken. De voorwaarden zijn verschillend van zaal tot zaal. Hierbij een overzicht.

FUIFZAAL * PARKETZAAL * VERGADERZAAL

Boekingen

Vooraleer je een zaal kan boeken of kan bekijken of een zaal beschikbaar is, dien je in te loggen. Hiervoor moet je eerst een profiel aanmaken. Dit kan door bovenaan in de werkbalk op het laatste icoontje te klikken(registeer, groen kruisje) of gewoon hier klikken. Vul hierna alle velden correct in! Deze gegevens zullen overgenomen worden op de latere factuur en in het klantenbestand! Het is dus erg belangrijk dat deze gegevens juist zijn!

Repetitiebox

Repeteren kost 3 euro per uur incl. materialen, indien meer dan de helft van de groepsleden jonger is dan 30 jaar.De prijs bedraagt 5€ per uur incl. materialen indien meer dan de helft van de gebruikers ouder is dan 30 jaar.De betaling van de repetitie kan gebeuren ofwel vooraf door te komen betalen in het jeugdcentrum ofwel op het einde van de maand, dan ontvang je een factuur via de post en dan betaal je via overschrijving met vermelding van de gestructureerde mededeling..

SpiraalBOX

Omdat we willen dat ook kleinere verenigingen en evenementen in ons jeugdcentrum terecht kunnen, hebben we de "SpiraalBOX" bedacht! Dit is een verkleinde fuifzaal waarbij we volop inzetten op gezelligheid en intimiteit. Door middel van backdrops delen we de zaal in op maat van uw evenement. Bekijk hier de voorwaarden:


Probleem bij uw online boeking? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Jeugdcentrum De Spiraal Zakkaai 29   9500 Geraardsbergen

Beheer: Vidts Tim Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel: 003254 43 45 38    Fax: 003254 43 44 90    GSM: 0032499 05 65 32 

Voor al uw vragen over techniek in de fuifzaal:

Techniek: Hanne Proot en Jonas Janssens    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  0499/05 65 35  of  0499/05 65 38