Denderend Klein

 

Ik ga meteen eerlijk zijn. Het was mijn eerste editie Denderend Klein en ik wist niet goed wat te verwachten. Gelukkig scheen de zon... Je weet wel, alle beetjes helpen om er een leuke dag van te maken.

Het eerste wat ik zag was het kinderdorp. En ik ga hier niet liegen. Het kinderdorp was fantastisch. Laat ik het even anders zeggen: ik heb rondgelopen in het kinderdorp en mijn gedachten gingen zo 'oooooh schmink! Is dat aanvaardbaar als je 18 jaar bent? Neen zeker? Oooooh springkastelen!!! Maar ja dat zal ook een beetje vreemd overkomen als ik nu ook mijn schoenen uitdoe. En mee knutselen is ook niet acceptabel waarschijnlijk? Allez kom, ik zal dan maar naar het Kindertheater kijken.'


En zo had ik, ondanks de vele twijfels, toch nog een fijne namiddag rond al de kinderen.
De hele dag bestond voor mij vooral uit gezelligheid. Het voelde als een volksfeest. Ik heb zoveel (korte) gesprekken gehad met mensen die ik nog nooit gezien heb. En dat is de reden waarom je naar zo'n festival moet gaan, vind ik. Nee, de muziek van die dag staat niet op mijn spotify-playlist. (En dat zal waarschijnlijk ook niet gebeuren.) En nee, ik kon niet op het springkasteel ? Maar de sfeer maakt Denderend Klein een festival als geen ander.

 ©BoMathys

 

De Giesbaargse jeugd heeft ook een mening. Daar zijn we van overtuigd! Daarom hebben we deze blog opgestart. Ben je een verborgen schrijftalent? Heb je iets te zeggen over onze stad, land, wereld? Maak je mooie foto's? Wil je een oproep doen? ... Wij posten het hier graag voor jou!

Wil je graag iets kwijt op deze blog? Stuur gerust een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of spreek Giesbaargse Jeugd aan op Facebook of Instagram!